Exclusieve maatwerk websites

Onderscheid u niet alleen met uw bedrijf maar ook met uw website.

Onderscheidende websites

Wilt u zich ook online onderscheiden van uw concurrenten? Wij geloven in maatwerk. Iedere website die wij ontwikkelen heeft zijn eigen unieke uitstraling die we samen met u bepalen. Uiteraard conform uw huisstijl en in uw eigen kleuren. Ook samenwerken met uw reclamebureau is mogelijk.

Uw website werkt vanzelfsprekend feilloos op ieder willekeurig apparaat.

Ruim 20 jaar ervaring

Onze ervaring van ruim 20 jaar in de wereld van de makelaardij is hierbij een groot voordeel. Zo kennen we de makelaardij door en door. Daarnaast hebben we een goede samenwerking en stabiele koppelingen met verschillende partijen (o.a. Realworks) en met de NVM en VBO.

Wij nemen werk uit handen

Liever bezig zijn met makelen dan met uw website? Wij kunnen teksten en foto’s van uw huidige website overnemen. Wij werken ook nauw samen met verschillende professionele tekstschrijvers die veel voor de makelaardij werken. Indien u zelf teksten en/of foto’s wenst aan te leveren is dit uiteraard ook geen probleem.

Ook nadat uw website draait kunnen wij u volledig ontzorgen. Zo kunt u onbeperkt wijzigen, bijblijven met de nieuwste trends en technieken: uw website altijd up-to-date voor een vast jaarbedrag.

In goed gezelschap

Menig makelaarskantoor is u voorgegaan en u verkeert daarom in goed gezelschap. Wij geloven in het onderhouden van een goede relatie met onze klanten voor de lange termijn. Wij zijn trots op onze klanten waarvan sommige al langer dan 20 jaar klant zijn.

Zo gaan wij te werk

Een goede website ontwerpen is echt maatwerk, waarbij persoonlijk contact met onze klanten van wezenlijk belang is.

Samen met u ontwerpen en realiseren we een website die naadloos bij uw organisatie en visie past en waarmee u zich kunt onderscheiden van uw collega-makelaars. We gaan net zo lang door totdat u tevreden bent. En uiteraard kunnen we ook de domeinnaamregistratie en hosting van uw website regelen. Alles onder één dak, wel zo makkelijk.

Liever bezig zijn met makelen dan met uw website? Dan kunnen wij u nog meer ontzorgen: wij kunnen teksten en foto’s van uw huidige website overnemen. Wij werken ook nauw samen met verschillende professionele tekstschrijvers die veel voor de makelaardij werken. Indien u zelf teksten en/of foto’s wenst aan te leveren is dit uiteraard ook geen probleem.

Advies

Één van onze adviseurs komt vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken. Tijdens deze afspraak komen we gezamenlijk tot ideeën en wensen die we als basis gebruiken voor de volgende fase, de ontwerpfase.

01

Ontwerp

Op basis van uw wensen maken onze designers een passend ontwerp. Ook samenwerking met uw reclamebureau behoort tot de mogelijkheden.

02

Realisatie

Zodra u tevreden bent met het ontwerp realiseren wij een zogenaamde demo website. Deze demo website kan nog helemaal getuned worden tot perfectie.

03

De lucht in!

Wanneer ook de demo website naar volle tevredenheid is zullen wij de website online zetten. Uiteraard kunnen wij ook de domeinnaamregistratie en hosting verzorgen en u volledig ontlasten.

04

Up-to-date houden

Wij onderhouden uw website constant zodat deze altijd up-to-date blijft. Zo verzorgen wij al uw wijzigingsverzoeken, en van onze kant wordt u op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden. Geen zorgen meer over uw website.

05

Zodra de website draait

Ook nadat de site al live draait houdt het werk voor ons niet op. Wij onderhouden uw website continu zodat deze altijd up-to-date blijft. We zorgen voor updates m.b.t. nieuwe opties, verbeterde beveiliging en uiteraard updates voor WordPress. Elke update testen wij van te voren uitvoerig. Dit om te kunnen garanderen dat uw website na een update ook vlekkeloos blijft draaien.

Ook verzorgen wij al uw wijzigingsverzoeken, en van onze kant wordt u op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen. Als wij nieuwe opties bedenken en ontwikkelen bieden wij u dit aan. Zo zorgen wij er voor dat uw website up-to-date blijft met de nieuwste trends en technieken. En dat alles voor een vast jaarbedrag. U weet waar u aan toe bent, zonder verrassingen achteraf.

Beter vindbaar in Google (zoekmachine optimalisatie)

Uiteraard houden wij bij het bouwen van uw nieuwe site al goed rekening met de vindbaarheid. Wij bouwen de website conform de W3C regels (zodat deze probleemloos doorzocht kan worden) en zorgen dat uw website snel werkt en op alle toestellen (Desktop computer, tablet en mobiel). Maar om een website echt goed vindbaar te krijgen op Google moet er veel meer gebeuren. Lees meer over de service die wij u kunnen bieden om uw website beter vindbaar te krijgen in de zoekmachines.