Passie voor de makelaardij

Een gretige, leergierige en positief ingestelde mentaliteit als basis voor onze werkzaamheden.

Enthousiaste ervaren professionals

Ruim 20 jaar geleden zijn wij begonnen met ons avontuur in de makelaardij. Begonnen met het maken van eenvoudige websites voor de plaatselijke makelaar op het bekende zolderkamertje. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een team van ruim 10 enthousiaste ervaren professionals die zich dagelijks bezighouden met het ontwikkelen van websites voor de makelaardij.

Mentaliteit

Een gretige, leergierige en positief ingestelde mentaliteit zit in het DNA van al onze teamleden. Ook naar de toekomst toe zullen de onderscheidende service, de gretigheid en het enthousiasme de belangrijkste speerpunten in het beleid van Goes & Roos B.V. blijven.

Persoonlijk, informeel en betrokken

Wij beseffen maar al te goed dat wij ons bestaansrecht te danken hebben aan onze klanten, de makelaars. Het is in onze ogen dan ook vanzelfsprekend om onze dankbaarheid hiervoor te tonen in een vergaande en onderscheidende service: vanaf de eerste dag blinken wij hier in uit. Op basis van een persoonlijke, informele relatie met onze klanten. Onze bestaande klanten zullen dat kunnen beamen.

Onze personeelsleden hebben ruime ervaring in de toch soms complexe materie van de makelaardij. Zo werken de buitendienstmedewerkers al ruim 15 jaar bij Goes & Roos B.V. en hebben zij ruime ervaring in diverse functies (servicedesk, webdesign, (web)ontwikkeling, infrastructuur, organisatie), hetgeen ze allround en ervaren maakt. Volwaardige en uitstekende gesprekspartners voor u dus.

Wat zeggen onze klanten?

Ed van Drie

Drieklomp

Het team van Goes & Roos is bijzonder hulpvaardig en heeft mij vanaf het begin uiterst goed geholpen bij het behalen van mijn doel: het vervaardigen van een custom made site met een totaal eigen uitstraling. Wij hebben samen een “umfeld’ gecreĆ«erd waarbij alle facetten van het buitenwonen goed worden belicht.

Bart Fehse

Fehse Makelaardij

Al jaren maken wij gebruik van het systeem van Goes & Roos met volle tevredenheid. Als wij iets willen wijzigen op onze website worden wij vriendelijk te woord gestaan en wordt dit adequaat en snel verwerkt en mogen dit zo vaak doen als nodig is.