Zoekmachine optimalisatie en adverteren

Genereer meer leads met een betere vindbaarheid

Optimaliseren van de vindbaarheid (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimalisation, oftewel SEO) staat voor het optimaliseren van de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Een goede vindbaarheid is uiteraard erg belangrijk. U kunt een mooie website hebben, maar als u geen of weinig bezoekers krijgt, heeft u er weinig aan.

Bij het bouwen van onze websites houden we al goed rekening met de vindbaarheid. Maar om een website echt goed vindbaar te krijgen op Google moet veel meer gebeuren.

90% van de woningkopers en verkopers zoekt eerst online

Volgens onderzoek oriënteren 90% van de potentiële kopers en verkopers zich online. De meeste kopers gebruiken Funda om een woning te zoeken. Maar het is juist de koper die geen woning kan vinden en een aankoopmakelaar zoekt of een potentiële verkoper die u op uw website wenst te krijgen.

Plan van aanpak

Wij onderzoeken eerst hoe bezoekers momenteel op uw website terecht komen en waar op gezocht wordt. Daarnaast bekijken we hoe uw concurrenten (in de regio) het doen. Op basis van deze informatie geven wij u een persoonlijk SEO advies.

Met dit advies gaan wij aan de slag om uw website beter vindbaar te krijgen. Wij optimaliseren uw website op basis van de besproken zoekopdrachten. Voegen interne en externe links toe en goede titels. Tevens schrijven wij teksten en zorgen wij voor zgn. ‘backlinks’ (verwijzingen van andere websites naar uw website toe). U ontvangt ook maandelijks een rapport met de geleverde werkzaamheden en de resultaten. Laat het feit dat wij alleen voor makelaars werken, in uw voordeel zijn. De kennis die we hiermee opdoen zetten we graag voor u in.