Exclusieve website op maat

Wij geloven niet in massaproductie maar in maatwerk

Zoveel websites, zoveel meningen. Als makelaar heeft u een eigen visie, gewenste uitstraling en vooral een eigen mening. Wij begrijpen dat en sluiten onze dienstverlening daar op aan.

Zo gaan wij te werk

Een goede website ontwerpen is echt maatwerk, waarbij persoonlijk contact met onze klanten van wezenlijk belang is. Samen met u ontwerpen en realiseren we een website die naadloos bij uw organisatie en visie past en waarmee u zich kunt onderscheiden van uw collega-makelaars.

 • Advies

  Één van onze adviseurs komt vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken. Tijdens deze afspraak komen we gezamenlijk tot ideeën en wensen die we als basis gebruiken voor de volgende fase, de ontwerpfase.

 • Ontwerp

  Op basis van uw wensen maken onze designers een passend ontwerp. Ook samenwerking met uw reclamebureau behoort tot de mogelijkheden.

 • Realisatie

  Zodra u tevreden bent met het ontwerp realiseren wij een zogenaamde schaduw-website. Deze schaduw-website kan nog helemaal getuned worden tot perfectie.

 • De lucht in!

  Wanneer ook de schaduw-website naar volle tevredenheid is zullen wij de website online zetten.

 • Up-to-date houden

  Wij onderhouden u website constant zodat deze altijd up-to-date blijft. Zo verzorgen wij al uw wijzigingsverzoeken, en van onze kant wordt u op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen. Geen zorgen meer over uw website.

Wat zeggen onze klanten?

Goes en Roos Internet voor de makelaar - Drieklomp

Ed van Drie

Drieklomp

Het team van Goes & Roos is bijzonder hulpvaardig en heeft mij vanaf het begin uiterst goed geholpen bij het behalen van mijn doel: het vervaardigen van een custom made site met een totaal eigen uitstraling. Wij hebben samen een "umfeld' gecreëerd waarbij alle facetten van het buitenwonen goed worden belicht.

Goes en Roos Internet voor de makelaar - Fehse Makelaardij

Bart Fehse

Fehse Makelaardij

Al jaren maken wij gebruik van het systeem van Goes & Roos met volle tevredenheid. Als wij iets willen wijzigen op onze website worden wij vriendelijk te woord gestaan en wordt dit adequaat en snel verwerkt en mogen dit zo vaak doen als nodig is.

Nieuwsgierig geworden?

Laat u verrassen, wij vertellen u graag meer over onze diensten

Laat het weten