Passie voor de makelaardij

Een gretige, leergierige en positief ingestelde mentaliteit als basis

Ruim 15 jaar geleden zijn wij begonnen met ons avontuur in de makelaardij. Begonnen met het maken van eenvoudige websites voor de plaatselijke makelaar op het bekende zolderkamertje.

Enthousiaste ervaren professionals

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een team van ruim 20 enthousiaste ervaren professionals die zich dagelijks bezig houden met het ontwikkelen van websites, ons CRM-systeem en aanverwante zaken.

Ook naar de toekomst toe zullen de onderscheidende service, de gretigheid en het enthousiasme de belangrijkste speerpunten in het beleid van Goes & Roos blijven.

Opgericht 2002

Aangesloten kantoren648

Websites 528

Medewerkers 21

Persoonlijk, informeel en betrokken

Wij beseffen maar al te goed dat wij ons bestaansrecht te danken hebben aan onze klanten, de makelaars. Het is in onze ogen dan ook vanzelfsprekend om onze dankbaarheid hiervoor te tonen in een vergaande en onderscheidende service: vanaf de eerste dag blinken wij hier in uit. Op basis van een persoonlijke, informele relatie met onze klanten. Onze bestaande klanten zullen dat kunnen beamen.

Onze personeelsleden hebben ruime ervaring in de toch soms complexe materie van de makelaardij. Zo werken de buitendienstmedewerkers al ruim 10 jaar bij Goes & Roos en hebben zij ruime ervaring in diverse functies (servicedesk, webdesign, (web)ontwikkeling, infrastructuur, organisatie), hetgeen ze allround en ervaren maakt. Volwaardige gesprekspartners voor u dus.

Nieuwsgierig geworden?

Laat u verrassen, wij vertellen u graag meer over onze diensten

Laat het weten