Terug naar boven

Referenties

De beste reclame komt van klanten

De beste reclame voor Goes & Roos is de mond-tot-mondreclame van klanten. Hierdoor heeft Goes & Roos nog nooit een euro besteed aan reclame- en marketing-activiteiten.

Lees hieronder enkele reacties van makelaars over de diensten van Goes & Roos.

Eveline Deken

Amsterdam

Een van de belangrijkste voordelen van het werken met G&R is de goede bereikbaarheid van het servicecentrum en de directe feedback die je krijgt op vragen. Maar ook als ze het antwoord even niet paraat hebben, reageren ze adequaat door dit meteen aan te geven en de juiste specialist snel terug te laten bellen of mailen. Vooral voor een één-pitter, een zeer welkome zakenpartner.

Voorma Walch

Laren-Blaricum, Huizen en Naarden-Vesting

Al geruime tijd maken wij gebruik van de systemen van Goes & Roos. Het CRM-systeem neemt ons veel werk uit handen en is eenvoudig in gebruik. Het pakket is constant in beweging en biedt steeds meer mogelijkheden. Het fijne van dit pakket is dat het is opgebouwd uit modules. Hierdoor hebben wij een systeem dat precies aan onze wensen en eisen voldoet, en hoeft er niet betaald te worden voor functionaliteiten die wij niet nodig hebben.

Voorma en Walch Makelaars in het Gooi, Jacques E. Walch

Drieklomp

Nunspeet, Oosterbeek, Voorthuizen, Zeist, Laren

Het team van Goes & Roos is bijzonder hulpvaardig en heeft mij vanaf het begin uiterst goed geholpen bij het behalen van mijn doel: het vervaardigen van een custom made site met een totaal eigen uitstraling. Een op maat gemaakte site die na voltooiing maar liefst het dubbele aantal bezoekers opleverde. Ook stonden Hans Goes en Jeroen Loffeld open voor allerlei vernieuwende Ideeën zoals Drieklomp TV waarbij films van woningen worden getoond, achtergrondmuziek, gebruik van flash etc. Zo is er een site ontstaan die geheel past bij ons motto : wonen en werken in het groen. En hebben wij samen een "umfeld' gecreeërd waarbij alle facetten van het buitenwonen goed worden belicht. Jongens, nogmaals bedankt!

Vrijehuizenmarkt

Landelijke franchise formule

Inmiddels werken wij alweer ruim 3 jaar samen met Goes & Roos. Zij ontwierpen in een prima samenwerking met ons onze landelijke website maar ook de onderliggende kantoorpagina's waardoor al onze kantoren zich met een professionele op maat gebouwde website prima kunnen profileren en waarin we telkens proberen nieuwe technieken te verwerken. Ook het volledige CRM systeem nemen we als landelijke organisatie af waardoor pand en klantbeheer volledig geautomatiseerd en bovenal geoptimaliseerd zijn. Met grote regelmaat sparren we over optimalisering en leveren onze input bij de beta versies om te komen tot verbeterpunten.
Goes & Roos... een prima partner in de samenwerking!

BrouwersHonselaarMakelaars

Berlicum

Het makelaarssysteem van Goes & Roos biedt een totaalpakket aan mogelijkheden en functionaliteiten. Goes & Roos heeft dit vorm weten te geven in een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk systeem waarvan de verschillende onderdelen perfect op elkaar aansluiten. Wij zijn dan ook erg tevreden met Goes & Roos als partner voor onze IT-oplossingen. Daarnaast is hun servicedesk bijzonder prettig om mee samen te werken.

Fehse Makelaardij

Havelte

Al jaren maken wij gebruik van het systeem van Goes & Roos met volle tevredenheid. Als wij iets willen wijzigen op onze website worden wij vriendelijk te woord gestaan en wordt dit adequaat en snel verwerkt en mogen dit zo vaak doen als nodig is.

Afgelopen jaar heeft Goes & Roos een compleet nieuw systeem opgeleverd wat in het begin wat problemen opleverde, maar na een kleine periode van gewenning bleek het systeem snel en de mogelijkheden enorm uitgebreid te zijn zonder dat dit ten koste is gegaan van het gebruiksgemak, integendeel. En ook de laatste versies zijn veelbelovend voor de toekomst!

Kaai makelaars

Amsterdam

Goes & Roos heeft onlangs een geheel nieuwe versie van hun CRM-systeem uitgebracht. In het begin was de overstap van het oude naar het nieuwe systeem wel even wennen, maar het nieuwe systeem is erg gebruiksvriendelijk en biedt alle opties die wij wensen. Het is vooral prettig dat wij al onze administratieve werkzaamheden in één systeem kunnen uitvoeren, wat veel tijd bespaard.

Marjolein Mulder Makelaardij

Noordwijk

Als makelaar zonder personeel wil ik zoveel mogelijk tijd hebben voor het makelaarsvak, en wil ik zo min mogelijk tijd besteden aan administratieve werkzaamheden. Door de tal van geïntegreerde onderdelen en het uitstekende samenspel hiervan bespaart mij het makelaarssysteem van Goes & Roos veel tijd. Daarnaast vind ik het erg prettig dat ik het systeem van Goes & Roos ook onderweg kan gebruiken op mijn telefoon of tablet zodat ik minder aan kantoor gebonden ben.

Karin van der Willigen

Maarssen

Ik werk al jaren prettig samen met Goes & Roos en wil het ook andere makelaars aanraden. Zij nemen al je vragen over ICT op zich en voeren het snel uit, zodat je zelf alle tijd overhoudt om met je makelaardij bezig te zijn. Dat is wat ik veel liever doe; bezig zijn met mijn klanten dan met de ICT.

Hentenaar Makelaardij

Hoogeveen en Zuidwolde

Sinds enige jaren werken wij met het makelaarssysteem Goes & Roos. Gezien het grote aantal woningen wat wij in verkoop hebben, is het belangrijk dat een systeem gebruiksvriendelijk is en dat het ons werk en tijd bespaart. Door alle mogelijkheden die het systeem ons biedt, merken wij zeker dat wij sneller kunnen werken. Tevens blijft Goes & Roos het systeem steeds verder uitbreiden, waardoor er steeds meer mogelijk is, zoals bijv. automatische koppelingen naar social media. Onlangs hebben wij besloten om onze oude website te vervangen door een nieuwe website. Goes & Roos heeft ons hier goed bij geholpen, waardoor wij nu weer een heldere, frisse website hebben!

Parkland Makelaardij

Den Dolder

Na wat wennen met het nieuwe systeem zijn we uiteindelijk zeer tevreden met Goes & Roos. Ze helpen ons direct als we een probleem hebben, zijn altijd zeer geduldig en vriendelijk. Onze site draait ook via Goes & Roos, dit is zeer handig. Als we een pand aanmelden wordt het ook gelijk aan onze site gelinkt. Geen omkijken meer naar, dat scheelt tijd.

Schuitema Makelaars

Hilversum

Goes & Roos is, vanaf de eerste dag dat het Gooi besloot om massaal in zee te gaan met het uitwisselingspakket, de keus geweest voor ons om door hen onze website te laten bouwen. Vooral de snelle opvolging en aanpak van het team op vragen, verbeteringen etc. spreekt ons zeer aan. Meedenken in het hele proces om je site zo te ontwikkelen dat deze het beste aansluit bij de identiteit van je kantoor is hen niet vreemd. Het mooie is dat je qua kosten weet waar je aan toe bent, dus geen verrassingen. En verdere aanpassingen m.b.t. de site worden gewoonweg geregeld.