Terug naar boven

Ons team

Enthousiaste jonge professionals

In de visie van Goes & Roos is een gretige, leergierige en positief ingestelde mentaliteit de basis van ieder succesvol project. Dit verlangt Goes & Roos dan ook van alle medewerkers.

Bij Goes & Roos is het prettig werken, het zeer lage personeelsverloop bevestigt dit. De werksfeer laat zich het best omschrijven als professioneel, informeel, leerzaam en positief. Er wordt heel wat gelachen onderling, maar er wordt natuurlijk ook keihard gewerkt.

Voor het personeel is het prettig dat de werkzaamheden enorm afwisselend zijn. Omdat het systeem nooit klaar is, kan het team zich blijven verbreden en verdiepen in hun vakgebied met de nieuwste trends en technieken op internetgebied. Dit maakt dat zij hun creatieve ei bij Goes & Roos kwijt kunnen.

Het lage personeelsverloop is ook voor klanten van Goes & Roos absoluut positief. De personeelsleden hebben ruime ervaring in de toch soms complexe materie van de makelaardij. Zo werken de buitendienstmedewerkers al ruim 10 jaar bij Goes & Roos en hebben zij ruime ervaring in diverse functies (servicedesk, webdesign, (web)ontwikkeling, infrastructuur, organisatie), hetgeen ze allround en ervaren maakt. Volwaardige gesprekspartners voor u dus.