Terug naar boven

Websites op maat

Onderscheid u van collega-makelaars

Uit onderzoek is gebleken dat de website doorslaggevend is bij de keuze voor een in verkoopname van een woning. Goes & Roos gelooft niet in massaproductie maar in maatwerk. U als makelaar/ondernemer heeft een visie, gewenste uitstraling en vooral een eigen mening. Goes & Roos sluit zijn dienstverlening daar op aan.

Het website team gaat op basis van uw wensen aan het werk om zowel grafisch als functioneel een unieke website te ontwikkelen. Een website waarmee u zich kunt onderscheiden van uw collega-makelaars. Uiteraard verloopt dit hele proces in nauw overleg met u. Pas als u tevreden bent, wordt uw website online gezet.

Portfolio

Voor ieder wat wils

Zoveel websites, zoveel meningen. Natuurlijk heeft iedereen een eigen smaak. U komt met de designers van Goes & Roos altijd tot het gewenste resultaat. Meestal slaan zij de spijker in één keer op zijn kop. Mocht dat niet het geval zijn dan gaat het team net zolang door totdat het gewenste resultaat bereikt is. Ook een samenwerking met uw reclamebureau behoort tot de mogelijkheden.

Portfolio bekijken

Zoekmachine optimalisatie

De basis wordt standaard geleverd

SEO (Search Engine Optimalisation: een goede vindbaarheid op zoekmachines zoals google) behoort tot de dienstverlening. Alle modules hebben intern standaard opties die goed zijn voor SEO.

Samen met de SEO-partners kunt u nog een stap verder gaan: u kunt dan samen met een SEO-bedrijf periodiek uw website monitoren, analyseren en aanpassen.

Verzamelsites

Woningwebsite specialist

De mogelijkheden beperken zich niet tot websites voor individuele makelaars. Goes & Roos verzorgt ook websites voor verschillende grote organisaties.

Ook voor landelijke franchiseketens (Vrijehuizen markt) of een verzamelsite (MVA) kan Goes & Roos u van dienst zijn. Voor de MVA is tevens een CRM pakket op maat ontwikkeld.

Integratie CRM pakket

De kracht van automatisering

De wisselwerking tussen het CRM pakket en de websites biedt vele mogelijkheden. Beide werelden zijn naadloos in elkaar geïntegreerd. Zo kan een verkoper via het klantendossier online de gebeurtenissen rond zijn woning volgen.

Uiteraard kunnen zoekers op de website hun zoekprofiel achterlaten en stromen deze gegevens automatisch het CRM pakket in.

Eigen website per object

Unieke losstaande website

Ideaal voor uw opdrachtgever om zelf via Facebook, Twitter e.d. te delen. De website is volledig responsive gebouwd, zodat deze op mobiel, tablet en computer perfect werkt. U kunt zelf de website in rekening brengen aan uw opdrachtgever voor een zelf te bepalen bedrag.

Responsive website

Optimale werking op Ipad en mobiel

Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface.

Voorbeeld responsive website

Domeinnamen en hosting

Alles onder één dak, wel zo makkelijk!

Bij een website hoort ook een domeinnaam en hosting. Goes & Roos kan beide zaken regelen. En weet als lid van het SIDN (Stichting Internet Domeinregistratie Nederland) alles over registratie, verhuizingen en hosting van domeinnamen.

Voor u is dat handig: alles onder één dak en voor u maar één aanspreekpunt voor al uw vragen en wijzigingsverzoeken.

Uw website in beweging

Vaste prijzen, geen kosten achteraf

U wordt niet verrast met extra kosten en hoge uurtarieven bij het plaatsen en wijzigen van banners, knoppen, foto's, teksten etc. Indien Goes & Roos nieuwe opties en functionaliteiten ontwikkelt, worden deze kosteloos aangeboden. Ook wordt er achter de schermen gezorgt dat uw website technisch up-to-date blijft en op alle recente versies van alle browsers blijft werken.