Terug naar boven

Sociaal en mobiel

Een hype of een must voor de makelaar?

Is het gebruik van sociale media zoals Facebook en Twitter een hype of een must? Het kost in ieder geval veel tijd om leuke berichten te verzinnen en uw sociale media interessant te houden voor uw volgers.

Daarom heeft Goes & Roos een platform ontwikkeld waarmee het inzetten van sociale media een stuk makkelijker wordt gemaakt. Met de sociale media modules van Goes & Roos is het eenvoudig om gevarieerde berichten en aanbod te plaatsen op bekende sociale media zoals Facebook en Twitter.

Is uw website al gereed voor de smartphone en tablet? Met een eigen mobiele website weet u het zeker!

Automatische berichten

Gevarieerd en aantrekkelijk

Vanuit het CRM pakket worden automatisch Facebook berichten en Tweets geplaatst, zodat u er geen werk aan heeft. En niet alleen de traditionele 'nieuw in de verkoop'-berichten, maar via een slim systeem worden de sterke kanten van een objecten bepaald, en zijn de berichten heel divers en gevarieerd.

Dit maakt uw sociale media aantrekkelijk om te volgen.

Mobiele website en eigen App

Website altijd goed beschikbaar

Mobiel internet groeit razendsnel. Steeds meer mensen surfen op internet met hun smartphone of tablet.

Wilt u met uw bedrijf ook bereikbaar zijn op het mobiele internet? Goes & Roos kan dit verzorgen.

Voorbeeld mobiele website

Mobiel platform

Alle info 'on-the-road' voorhanden

Vrijwel alle modules zijn ook via uw smartphone en tablet beschikbaar. Voor uw bezichtiging nog even alle details van een woning bekijken? Digitaal een opnameformulier invullen en op kantoor uitwerken? Uw klant andere objecten uit de uitwisseling tonen? Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden.

QR-code

De schakel naar mobiel

U komt steeds vaker een QR-code tegen. Dit is de opvolger van de barcode en wordt gebruikt om informatie (zoals een hyperlink) op te slaan. Van elke object wat mobiel beschikbaar moet zijn, genereert Goes & Roos een QR-code in verschillende formaten. Deze wordt automatisch gebruikt in uw drukwerk (brochures en raampresentaties).