Terug naar boven

Extra diensten

Uitgebreide mogelijkheden

Naast een CRM pakket en maatwerk websites levert Goes & Roos nog een aantal diensten die voor u van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Naast een drukwerkmodule (volledig geautomatiseerde brochures en raampresentaties), kunt u via het klantendossier geautomatiseerd communiceren naar uw klanten. Ook het gebruik van de Gateway Nieuwbouw kan u aanzienlijke tijdswinst opleveren.

Heeft Goes & Roos een dienst niet zelf? Grote kans dat er een samenwerking is met een partner die deze dienst wel kan leveren.

Partners en koppelingen

De kracht van samenwerking

Goes & Roos kan veel maar lang niet alles. Daarom is er een samenwerking met tientallen partners. Deze partners leveren verschillende aanvullende diensten die nuttig kunnen zijn voor uw makelaarskantoor.

Het is bijzonder prettig dat alle partnerdiensten in het systeem geïntegreerd zijn. En uiteraard verzorgd Goes & Roos de technische coördinatie met de betreffende partner. U heeft er dus geen omkijken naar.

Brochures

Op verschillende plekken gebruikt

Goes & Roos biedt verschillende soorten brochures. Behalve gegevens van het object kunt u ook via correspondentiemodule onderdelen toevoegen aan de brochure. Bij iedere aanpassing zal de brochure automatisch worden aangepast op alle platformen waar deze gebruikt wordt.

De brochures worden op tal van plekken gebruikt: op uw website, in uw correspondentie en in de koppelingen naar portals zoals Funda.

Raampresentaties

Herken een makelaarskantoor aan de etalage

Een makelaarskantoor herkent u vaak aan de etalage: deze hangen vol met de raampresentaties van de betreffende objecten. Via het Goes & Roos systeem kunt u deze met een druk op de knop uitprinten.

Ook grotere formaten (A3) behoren tot de mogelijkheden.

Klantendossier

Automatische communicatie naar uw klanten

Via de website module kunnen uw klanten inloggen op hun eigen dossier. Uiteraard bepaalt u zelf welke gegevens uw klant te zien krijgt. Er wordt momenteel gewerkt aan een verbeterde lay-out van het klantendossier.

Een handige toepassing hiervoor is dat u na een bezichtiging via uw mobiel de resultaten invoert. Uw nieuwsgierige klant kan dan direct de resultaten bekijken, zonder dat u er extra werk aan heeft.

Agrarische en BOG-modules

Van alle markten thuis

De modules zijn geschikt voor agrarisch-, bedrijfs- en uiteraard particulier O.G. Al deze diensten zijn gecertificeerd door brancheorganisaties NVM (TIARA) en VBO (Atrium) en worden gekoppeld naar Funda Landelijk en Funda in Business.

Gateway nieuwbouw

Schakel tussen projectontwikkelaar en makelaar

Als één van de initiatiefnemers van de Gateway Nieuwbouw heeft Goes & Roos een platform ontwikkeld dat het mogelijk maakt projectinformatie van ontwikkelaars automatisch te koppelen aan de nieuwbouwmodule, met een optie voor automatische doorplaatsing op o.a. Funda Nieuwbouw. Dit levert enorme tijdswinst op voor makelaars: ze hoeven niet meer alle projectgegevens over te typen. Voor zowel de ontwikkelaar als de makelaar kan Goes & Roos dit proces verzorgen.