Terug naar boven

Onze diensten

Alles voor uw makelaarskantoor

Goes & Roos levert een compleet CRM pakket waarmee u beschikt over alle fundamentele bouwstenen voor het professioneel beheren van uw kantoor.

Naast een CRM pakket met alle denkbare opties en geschikt voor alle soorten O.G. (agrarisch, bedrijfs en particulier), ontwikkelt Goes & Roos unieke websites op maat. Uiteraard zijn beide onderdelen naadloos geïntegreerd.

Binnen het bedrijfsleven worden social media steeds belangrijker. Met de modules van Goes & Roos bent u ook op dit vlak helemaal bij. Ook op het gebied van traditionele media (brochures, raampresentaties etc.) is er veel mogelijk.

Goes & Roos heeft koppelingen met meer dan 50 externe bedrijven en organisaties (o.a. NVM, VBO, Funda, portals, drukkerijen etc) en kan hierdoor een zo compleet mogelijk dienstenpakket aanbieden.

Met bijna 600 makelaarskantoren (meer dan 3500 gebruikers) die dagelijks intensief gebruik maken van het CRM pakket, 500 websites op maat en een aantal regionale verzamelsites, is Goes & Roos een speler van formaat. En zelfs de grootste onafhankelijke leverancier van Nederland.

Deze groei komt voornamelijk voort uit mond-tot-mondreclame van makelaars. Hierdoor heeft Goes & Roos nog nooit een euro besteed aan reclame- en marketingactiviteiten, en kunnen de prijzen zeer scherp blijven.