Aanvullende diensten

Een complete dienstverlening onder één dak

Samen met onze partners leveren wij nog een aantal aanvullende diensten die voor u van toegevoegde waarde kunnen zijn en onze dienstverlening compleet maken.

Wat zeggen onze klanten?

Goes en Roos Internet voor de makelaar - Eveline Deken Makelaardij

Eveline Deken

Eveline Deken Makelaardij

Een van de belangrijkste voordelen van het werken met G&R is de goede bereikbaarheid van het servicecentrum en de directe feedback die je krijgt op vragen. Maar ook als ze het antwoord even niet paraat hebben, reageren ze adequaat door dit meteen aan te geven en de juiste specialist snel terug te laten bellen of e-mailen. Vooral voor een éénpitter, een zeer welkome zakenpartner.

Goes en Roos Internet voor de makelaar - Karin van der Willigen Makelaardij

Karin

Karin van der Willigen Makelaardij

Ik werk al jaren prettig samen met Goes & Roos en wil het ook andere makelaars aanraden. Zij nemen al je vragen over ICT op zich en voeren het snel uit, zodat je zelf alle tijd overhoudt om met je makelaardij bezig te zijn. Dat is wat ik veel liever doe; bezig zijn met mijn klanten dan met de ICT.

Goes en Roos Internet voor de makelaar - Schuitema Makelaars

Martin Schuitema

Schuitema Makelaars

Goes & Roos is, vanaf de eerste dag dat het Gooi besloot om massaal in zee te gaan met het uitwisselingspakket, de keus geweest voor ons om door hen onze website te laten bouwen. Vooral de snelle opvolging en aanpak van het team op vragen, verbeteringen etc. spreekt ons zeer aan. Het mooie is dat je qua kosten weet waar je aan toe bent, dus geen verrassingen.

Nieuwsgierig geworden?

Laat u verrassen, wij vertellen u graag meer over onze diensten

Laat het weten